Heb jij met spoed hulp nodig met de cv-ketel, lekkages of verstopte afvoeren? Dan komen de erkende loodgieters met jarenlange ervaring van Loodgieter Service Groningen snel ter plaatse om jouw probleem op te lossen, zodat jij weer veilig kunt wonen. 24 uur per dag, zeven dagen per week zijn wij bereikbaar voor jouw woning in Groningen of omstreken.

Bij cv storingen

Storingen bij de cv-ketel komen vaak voor en zijn vervelend omdat de hele verwarming en het warme water afhankelijk zijn van het apparaat. Voor alle typen en merken kan met spoed een oplossing gevonden worden. Probeer zelf van tevoren al uit te zoeken wat het probleem en de oorzaak zijn, zodat de monteur snel en efficiënt zijn werk kan doen.

Bij lekkages

Lekkages kunnen door allerlei zaken veroorzaakt worden en kunnen ontstaan in afvoeren, daken en regenpijpen. Zowel platte daken als schuine daken kunnen met spoed gerepareerd worden door het gebruik van diverse materialen. Wellicht is een dakpak kapot of verschoven of zit er een lek in het bitumen van het dak. Ook regenpijpen en dakgoten kunnen de boosdoener zijn en snel en efficiënt worden hersteld.

Bij verstopte afvoeren

Verstopte afvoeren kunnen zich overal in huis bevinden waar een waterkoppeling zit. Misschien zit er een blokkade in de wc door dik papier, vet of speelgoedstukken? Wellicht loopt het doucheputje niet meer leeg door haar en zeepresten? Of zit er juist in de keuken een verstopping door etensresten die maar niet naar boven wil komen? Bij al deze zaken komt één van onze loodgieters met spoed jouw kant op om het probleem te herstellen en jou weer met een veilig gevoel en vrije afvoeren achter te laten.